Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když jsou tihle herci právě v nejlepších letech, spíš to vypadá, jako by je měli už dávno za sebou...

Pořekadlo, že muži zrají jako víno, neplatí bez výhrad. U těchto filmových hvězd se totiž proces onoho ‚zrání‘ někde v průběhu let zaseknul. Podívejte se s námi na pětici z nich.

Starší mají přednost, a tak se nejdřív zaměříme na americko-kanadského herce Brendana Frasera (46), na nějž byla asi největší radost pohledět v roli nemotorného Tarzana (komedie Král džungle), kdy mu bylo devětadvacet.

Následují dva čtyřicátníci Joaquin Phoenix a Leonardo DiCaprio. Zatímco první zmiňovaný, který si v roli protivníka Gladiátora Russella Crowa vysloužil i nominaci na Oscara, vypadá na svůj věk tak nějak celkově sešle, Leo nám spíš poslední dobou nabobtnal a kvůli filmu se nechal i zarůst.

Za o něco mladší generaci zde máme bývalé dětské hvězdy Macaulayho Culkina (35) a Haleyho Joela Osmenta (27). O osudu kdysi kouzelného Kevina ze Sám doma se toho napsalo už hodně, Osment proslul zejména díky thrilleru Šestý smysl nebo dramatu Pošli to dál. Haley také postupně z roztomilosti vyrostl, ale ze svého ohromného hereckého talentu samozřejmě ne, a tak jej i dnes můžeme vídat v kvalitních snímcích jako například Vincentův svět.

Reklama

Další články

Načítám