Hlavní obsah
Článek

Lucie Dvořáková alias dýdžejka Lucca bude jednou z hvězd taneční soutěže StarDance. A před ostatními má parádní náskok. Její sestrou je totiž jedna z nejznámějších tanečnic a choreografek Qaša.

"Ségře pomáhám, u ní doma jedeme tvrdé tréninky. Dostala spoustu návodů," přiznala Qaša. A jaká je Lucca tanečnice? "Sestra je spíš sportovní typ, s tancem moc společného nemá. Je trošku tvrdší, ale věřím, že to rozhýbeme. Snad to s ní bude lepší než s Vaškem Vydrou," směje se. "Potřebuje to pohybovou průpravu, v tom jsem jí nápomocná. A co máme společného, je houževnatost, tak snad by se jí mohlo zadařit," odhaduje.

O tom, zda nabídku na StarDance přijmout, řešil i Luciin manžel, muzikant Michal Dvořák (58). "Sestra mi o nabídce řekla, jakmile ji dostala. Hodně jsme to spolu rozebíraly. I Michal chtěl, abych to s ní bokem vyzkoušela, aby věděla, jestli na to má. Ukázala jsem jí základní krok ča-či, zvládla to, tak jsem řekla, ať do toho jde," dodala Qaša na párty muzikálu Děti ráje, ke kterému připravila choreografii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám