Hlavní obsah
Článek

Victoria Justice a její přítel Pierson Fode tvoří nejen vizuálně dokonalý pár. Oba jsou totiž úspěšnými mladými herci, kteří naplno rozvíjejí svůj potenciál už od útlého věku. Zatímco Pierson s filmy začínal ve třinácti, jeho o rok mladší polovička to stihla ještě o tři roky dřív. V těchto dnech byste je mohli potkat na Havaji, kde na tamním ostrově Oahu po dvouleté známosti skotačí jako čerstvě zamilovaní teenageři. Zároveň si prý pořizují jejich první ‚snelfie‘, což herečka vysvětlila jako kombinaci snorkle+selfie, tedy selfíčka se šnorchlem.

Dvaadvacetiletá herečka a zpěvačka s hispánsko-irským původem odstartovala jako desetiletá hvězdnou dráhu seriálem Gilmorova děvčata, v němž ovšem ztvárnila pouze epizodní roli. První hlavní úlohu získala o dva roky později v komedii Mary, ale zlomem v kariéře se stal téhož roku seriál Zoey 101 televizní společnosti Nickedeon, s níž spolupracuje na několika projektech dodnes.

Velkým hitem se stal v roce 2010 rovněž její vlastní seriál V jako Victoria. S Piersonem se seznámila v roce 2012 díky společnému účinkování v sérii iCarly. Její novinkou je ovšem seriál Eye Candy, kde se zvládla poprat i s o něco dramatičtější rolí.

Reklama

Další články

Načítám