Hlavní obsah
Článek

Takhle sexy znělku pořad TV Prima Top Star magazín za minulých moderátorek Mahuleny Bočanové (57), Gabriely Partyšové (45) nebo Ivy Kubelkové (46) neměl. S maličkou, ale vnadnou blondýnkou Evou Perkausovou (29) se před obrazovkou zamlží nejedny pánské brýle.

"To, že se vám ve znělce zdám sexy, musí být zásluha vizážistek a stylistů. Ale natáčení mě ohromně bavilo, měli opravdu super nápady a myslím, že se to povedlo opravdu se vším všudy. Ať je to hudba, anebo design," míní Eva.

Že je její zjev výhodou, blondýnka nepopírá. "Asi ale záleží na tom, jaký hledali typ slečny moderátorky. A já doufám, že nám to s Primou bude klapat. Zatím máme skvělé vztahy s celým kolektivem, a zatím si myslím, že to bude, musím zaťukat, báječná spolupráce," rozjela se poněkud v klišé Perkausová.

Eva na sobě pilně pracovala, aby byla pro diváky atraktivní nejenom díky svému půvabu. "Především mám co nejčastěji fonetická cvičení, chodím na ně obden, pořád probíhají zkoušky. Nechci to podcenit, je to velká výzva a příležitost, která se neopakuje," je přesvědčená Eva.

Své tělo teď naopak tolik neřeší. "Vím, že obrazovka přidává kila, ale na těle nepracuji, to jsem hodila nějak stranou a musím se přiznat, že jsem velký jedlík a jídlo miluju. Teď se ale věnuji hlavně verbálnímu projevu," upřesnila.

O Evě a jejím soukromém životě se v posledních týdnech, kdy vyšlo najevo, že vystřídá Ivu Kubelkovou na prestižním postu, napsalo víc než dost. "Čekala jsem to, ale ne v takové míře. Nebudu se proti tomu ale nějak bránit, počítala jsem s tím a počítám s tím i do budoucna. Je to pořádná mediální masáž. Dokonce vypátrali i kostlivce, které jsem ve skříni nikdy neměla," smála se.

Leckterý chlap by po tomhle všem vztah vzdal. Ten její prý ne. "Je pravda, že je to záhul. Mám přítele a snažím se držet svoje soukromí opravdu mimo média. Proto také vznikají různé spekulace, kdo je, a kdo není můj partner," vysvětlovala. A nebyl by klid, kdyby partnera konečně představila? "Ten den nastane," slíbila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám