Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na Tilu Tequilu? Tato brzy již čtyřiatřicetiletá americká modelka, zpěvačka, herečka a bloggerka narozená v Singapuru se stala internetovou senzací ještě o spoustu let dříve než Kim Kardashian nebo Miley Cyrus. Legendární byl její profil na serveru MySpace, který byl před nástupem Facebooku hodně v kurzu jak u veřejnosti, tak mezi celebritami. Tila byla dokonce svého času díky své aktivní online prezentaci nejpopulárnějším umělcem na zmiňovaném serveru a postupně se přes stránky pánských časopisů dostala až do televize.

Jen 150 centimetrů vysoká kráska s původním jménem Thien Thanh Thi Nguyen, která si své ‚áčkové‘ poprsí nechala zvětšit o tři čísla, svého času učarovala snad všem, kteří dávali přednost exotické kráse. I proto se Tila mohla objevit snad ve všech známých časopisech pro pány včetně Playboye, Maximu nebo Stuffu.

V roce 2007 měla na stanici MTV vlastní ‚randící‘ reality show nazvanou A shot at Love with Tila Tequila, kde se seznamovala s šestnácti heterosexuálními muži a stejným počtem lesbicky orientovaných žen. Tila se totiž otevřeně hlásí k bisexualitě. První řada show se stala svého času nejsledovanější sérií televize MTV.

Sláva měla ovšem na křehkou exhibicionistku negativní dopad. V roce 2012 údajně málem zemřela na předávkování léky, poté nějaký čas pobývala v léčebně, kde úspěšně dokončila léčebný program. Dnes je hrdou maminkou téměř roční dcery Isabelly Monroe Nguyen a svlékání na sociálních sítích už je spíš jejím ‚vedlejšákem‘.

Reklama

Další články

Načítám