Hlavní obsah
Článek

Když se u Hemsworthových rozhodovalo o budoucím povolání, všichni tři bratři se shodli na tom, že chtějí prorazit v Hollywoodu. Sourozencům se jejich sen vyplnil a jejich příjmení je ve světě filmu už dávno uznávaným pojmem.

Australané Luke (33), Chris (31) i Liam (25) si vybudovali kariéru nezávisle na sobě a společně se objevují spíše na soukromých rodinných oslavách než na společenských akcích. Výjimkou byla premiéra komedie Bláznivá dovolená, kam Chris Hemsworth pozval oba své bratry. Při pózování ukázali, že zatímco Chris a Liam jsou jako přes kopírák, o půl hlavy menší Luke působí jako jejich nevlastní sourozenec.

Běžný divák musí mít v případě bratrů Hemsworthových poněkud zmatek, ale fanynky svého favorita poznají na první pohled. Největší popularity dosáhl Chris, jehož proslavila role komiksového hrdiny Thora. Ten už se však za ženami neohlíží, protože prožívá šťastné manželství s Elsou Pataky, s níž má tři děti.

Benjamínek Liam se zviditelnil především sci-fi ságou Hunger Games a románkem s rebelkou Miley Cyrus (31). Nejstarší Luke má sice filmografii nejskromnější, ale o to více se realizoval v rodinném životě. Herec z akčního snímku Zabij mě třikrát je už čtyřnásobným tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám