Hlavní obsah
Článek

Vítěz druhé řady soutěže Česko hledá Superstar se pořád věnuje zpívání, i když není tolik na očích jako někteří jeho kolegové. Nyní Vlasta Horváth představuje nový videoklip ke skladbě Kousek mýho já.

Písnička je už třetí skladbou z loňského studiového alba Vlasty Horvátha To máme znát, která se dočkala klipové podoby. Předtím to byly songy To máme znát a Téma lásky. Výběr této skladby jako třetího videoklipu je pro Vlastu velice osobní. Inspirací k jejímu napsání bylo totiž narození jeho první dcery Lindy.

Videoklip této náladě odpovídá. V poetickém prostředí areálu zámku Loučeň, v Domečku knížete Alexandra, tvůrci dokreslují romantické téma skladby. Žena, česká modelka s exotickým jménem Paola Panizza, oznamuje svému partnerovi, jehož si zahrál sám interpret, šťastnou zprávu o tom, že bude otcem.

Režie videoklipu se ujal Allan Šubert, který s Vlastou Horváthem spolupracuje již delší dobu.

„S Allanem Šubertem jsem spolupracoval již na předchozích videoklipech. Má moji důvěru, a proto jsem výběr lokace i obsazení nechal plně v jeho kompetenci. S výsledkem jsem naprosto spokojen, v klipu je přesně to, co jsem chtěl jeho prostřednictvím sdělit," komentuje výsledek společné práce Vlasta Horváth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám