Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Patnáctinásobná držitelka Českého slavíka si letos už popáté zopakuje roli porotkyně talentové show. A aby Lucie Bílá (57) diváky neomrzela, v upoutávce využila všechny své ženské přednosti.

Pátá řada show Česko Slovensko má talent nabídne osvědčené tváře v podobě Bílé a Slávika, k nimž přidá Dianu Mórovou a Jakuba Prachaře (40), který pořad v minulosti moderoval. Poprvé čtyřčlenná se už sešla na castinzích i na natáčení znělky, na níž se opravdu nešetřilo.

Upoutávka, jejíž plná verze trvá téměř dvě minuty, vznikala šest dní, a jde o nejdražší spot v historii slovenské TV Joj, která Talent odvysílá společně s Primou. Na natáčení se podílel štáb o 35 lidech a rozpočet se přiblížil levnějšímu celovečernímu filmu.

Pánskou část publika zaujme především outfit Lucie Bílé, která na videu jako femme fatale předvede plný dekolt i svá proslulá stehýnka. Zpěvačka se ale v pekelném outfitu příliš nezahřála. Natáčelo se totiž v době, kdy noční teploty klesaly k bodu mrazu.

Na Super.cz se můžete exkluzivně podívat na plnou verzi znělky, kterou v tomto rozsahu neuvidíte ani na Primě. Televize dnes odvysílá to nejlepší z uplynulých ročníků a o týden později odstartuje prvním premiérovým dílem pátá řada Talentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám