Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Půvabná moderátorka TopStaru Eva Perkausová (29) nedávno prozradila, že má přítele, nechtěla o něm ale říct vůbec nic s tím, ať si na něj novináři uspořádají sami hon. Super.cz ví, o koho se jedná, a některé zprávy o jednačtyřicetiletém muži už uveřejnil. Teď přicházíme s dalšími. Je to dědeček!

Eva si uměla vybrat! Její druh vlastní podnik v Jesenici u Prahy. A nejen to. Nejde o prince na bílém koni, jak tvrdilo prsaté televizní „mluvítko“ se zásadními gramatickými potížemi, ani princ na bílém mercedesu, jak v nadsázce spekulovala naše redakce. Má ještě něco lepšího.

„Jezdí v černém Maserati Gran Turismo, které se nové kupovalo za tři milióny,“ dozvěděl se Super.cz od několika zdrojů.

S Evou se muž měl několikrát rozejít, snad kvůli jistým finančním nesrovnalostem, snad kvůli něčemu úplně jinému, ale vždy se zase dali zpátky dohromady. Kvůli ní je údajně také rozvedený s bývalou manželkou.

„Ten chlap má dvě děti a už je i dědečkem,“ říkají poslové zpráv z obce u Prahy.

Hodně informací přichází také na osobu maminky moderátorky, o níž se šuškají hodně zajímavé drby. Pokud se po prověření potvrdí, půjde o časovanou bombu!

Buď jak buď, stále se ukazuje, že Eva Perkausová je nejen krásná, ale pro Primu také atraktivní v tom, že má hodně pestrý život a patrně i minulost, přitahuje tak skandály a ty se lidem líbí.

Kdo podle vás bude nový přítel Evy Perkausové?
Zchudlý student filozofie
3,9 %
Dělník ze stavby
5,6 %
Příjemce sociálních dávek
4,4 %
Ondřej Brzobohatý
2,8 %
Výherce víc než dvou miliard v loterii
6,5 %
Mezinárodní měnový fond
2,7 %
Strýček Skrblík
4,6 %
Továrník Monty Burns ze Simpsonových
69,5 %
Celkem hlasovalo 26057 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám