Hlavní obsah
Článek

Při setkání s novináři a fotografy ztrácí Mel Gibson velmi rychle trpělivost a kontrolu nad svými emocemi. V neděli na letišti v Sydney ale překročil únosnou míru a nechal se vyprovokovat k fyzickému útoku. Strkal do fotografky, která se ho snažila zachytit svým objektivem s přítelkyní Rosalind Ross.

Lovkyně senzačních snímků Kristi Miller na incident zavzpomínala v rozhovoru pro australský deník The Telegraph: „Vyfotila jsem dva záběry, pak jsem běžela před ně, takže jsem se k nim musela otočit zády, a další věc, kterou jsem vnímala, bylo, jak mě udeřil zezadu. Neviděla jsem ho přicházet. Byla jsem tak v šoku, že do mě strčil, žduchl mě do zad. Nespadla jsem, ale zakopla a klopýtala jsem. Tak jsem se otočila a měla jsem ho přímo v obličeji. Doslova nos na nose. Nadával mi a plival na mě. Říkal mi opravdu vulgární věci. Byl úplně rudý ve tváři, vůbec se neovládal, doslova nemohl dýchat.“

Na otázku Daily Telegraph, aby specifikovala Gibsonovy verbální útoky, odpověděla: „Nazval mě psem, který je nerespektuje… že jsem hnusná, že jsem odporná, že skončím v pekle. Spousta odporně šílených věcí.“

„Velmi rozvážně jsem mu řekla, že jsem máma tří dětí a že dělám svou práci a buduji si kariéru, on mi řekl, že pak potřebuji novou práci. Řval mi do obličeje a jeho přítelkyně mi říkala: ‚Moc se vám omlouvám.‘ Vypadala vyděšeně. Vzala ho za rameno a řekla: ‚Už toho bylo dost. Dost. A odtáhla ho ode mě,“ dodala Miller.

Gibson byl v roce 2011 souzen za fyzické napadení bývalé přítelkyně Oksany Grigorievy. V roce 2006 byl zatčen za antisemitistické nadávky vůči policistovi židovského původu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám