Hlavní obsah
Článek

Toto horké léto má Andrea Krerestešová (39) veskrze pracovní. My jsme ji načapali zrovna ve chvíli, když fotila vítězné retro účesy vlasové soutěže. A kdyby nebyla zde, dotáčela by film Jak se zbavit nevěsty. Hned jak herečka splní veškeré své povinnosti, vyrazí za rodinou na východní Slovensko.

„Léto je na vesnici mnohem snesitelnější a příjemnější. Člověk může být na dvoře, máme pár minut od domu les, na to se těším,” říká Andrea.

Kerestešová inklinuje k přírodě a přirozenosti, a tak bude nejspíš i po konci léta pokračovat ve svých výletech na venkov. „Jsou mi velmi sympatické farmy, které se v České republice a na Slovensku rozrůstají. Moc mě to tam baví, jsou tam zvířata, je to tam milé,” říká Andrea, která se klidně zapojí i do chodu farmy: „Ze začátku budu asi jen pozorovatelem, abych té kravičce neublížila špatným hmatem. Pokud to ale okoukám, tak se tomu nebudu bránit."

Dokonce zauvažovala o možnosti mít jednou vlastní hospodářství. „Sama bych chtěla vlastní farmu, ale měla bych problém vytvářet ze zvířat produkty. Nedokázala bych je zabít, i když jsem masožravec a maso mám ráda. Myslím, že bych k nim měla takový vztah, že bych to nedokázala,” říká Andrea.

Reklama

Další články

Načítám