Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Adéla Gondíková (50) se pečlivě připravuje na roli Tanyi v muzikálu Mamma Mia. Během představení naběhá skoro dva kilometry, a do toho bude muset ještě zpívat. Proto s intenzivní přípravou začala už nyní a piluje kondičku.

"Běhám, ale zatím u toho nezpívám, protože mi to u toho nejde. Strašně funím, až se cítím trapně. Zase je výhoda, že mám sluchátka a neslyším se. Znáte to z metra, když si někdo pobrukuje, jak zoufalé to je. Něco podobného dělám," řekla Super.cz Adéla.

Nedávný běh ale nedopadl dobře i bez zpěvu. "Píchla mě vosa do nohy, najednou jsem začala křičet, tak jsem odkulhala domů. Mám hrozně bolavou nohu," prozradila Gondíková, která i s oteklým kotníkem dorazila na natáčení klipu k Mamma Mia, kde hraje také její partner Jiří Langmajer.

"My se na jevišti nepotkáme. Scény se tak střídají, že se možná uvidíme na děkovačce a tam taky nebudeme vedle sebe. Takže když budeme chtít, tak můžeme do divadla přijít zvlášť a sami i odejít," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám