Hlavní obsah
Článek

Herečka a glamour modelka Carmen Electra (43) spojila své jméno s americkým výrobcem erotických pomůcek Fleshlight. Prvním výrobkem, který propaguje a jenž má zpestřit ženám intimní chvilky, je lubrikační gel nesoucí hereččino jméno...

Bývalá záchranářka z Pobřežní hlídky si prý přeje zkvalitnit sexuální radovánky svých fanoušků, a proto se ‚hračkám pro dospělé‘ upsala.

Lubrikanty ‚Electra by Carmen Electra‘ přicházejí ve třech barevně odlišných variantách - modrá je pro citlivou pokožku, červená má hřejivý efekt a zelená je s vyváženým PH. Na plakátu pak do hnědé krajkové soupravy spodního prádla oděná Electra drží poslední jmenovanou verzi.

Carmen se tak zařadila k mnoha známým pornoherečkám a glamour modelkám, které produkty značky již v minulosti propagovaly. Patří mezi ně například Asa Akira, Joanna Angel, Lisa Ann, Tori Black, Jessica Drake, Nina Hartley, Jenna Haze, Jenna Jameson, Jesse Jane, Bibi Jones, Katsuni, Kayden Kross, Christy Mack, Tera Patrick, Teagan Presley, Riley Steele, Misty Stone, Stoya, Tanya Tate, Alexis Texas nebo Angela White.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám