Hlavní obsah
Článek

Sexy úsměv, čepice na hlavě a po ruce bubínek. Tak nějak by se dal jednoduše charakterizovat devětadvacetiletý sympaťák, který začínal s hudbou koketovat v pubertě a říká si Tokhi.

„Už jako malý kluk jsem si oťukával nejrůznější hudební nástroje. Bubny a perkuse mě lákaly v podstatě od dětství. Dnes už si život bez bubnování vůbec nedovedu představit,“ říká Tokhi, který jako hráč na bicí nástroje spolupracoval v minulosti například s Karlem Gottem, Ilonou Csákovou, Janou Koubkovou, Emilem Viklickým nebo Vlastou Redlem.

Dnes je Tokhi nejčastěji k vidění s bubenickým orchestrem The Groove Army, který před časem založil. A právě s tímto uskupením se už tuto sobotu 22. srpna od tří hodin odpoledne v rodinném Parku Mirakulum v Milovicích Tokhi pokusí překonat loňský rekord o nejvíce bubnujících osob na jednom místě. V loňském roce se pod jeho taktovkou rozbušilo 204 bubnů, 174 boomwhackerů a 44 djembe. „Věřím, že loňský rekord hravě pokoříme. Přijďte si to poslechnout,“ zve na sobotní akci mladý bubeník.

Reklama

Další články

Načítám