Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Shannen Doherty (44) trpí již několik měsíců rakovinou prsu. Těžkou hlavu jí ovšem nyní dělá i její zdravotní pojištění. Herečka známá díky roli Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210 tvrdí, že odváděla část svých příjmů firmě, která jí měla spravovat finance, ta ale její pojištění před časem přestala platit. Doherty nyní společnost žaluje.

Firma Tanner Mainstain Glynn & Johnson, které Doherty odváděla pět procent ze svých zisků, aby se postarala o finanční záležitosti, odmítá jakoukoli vinu na hereččině zhoršeném zdravotním stavu. Ta ovšem tvrdí, že platby za loňský rok neproběhly a firma s ní přestala spolupracovat.

Právě v době, kdy herečka nebyla pojištěná, se podle lékařů její stav zhoršil. U Doherty se projevila invazivní rakovina prsu metastazující minimálně do jedné lymfatické uzliny. Herečka totiž celý loňský rok kvůli komplikacím s pojištěním nechodila na žádná vyšetření. Když jí letos v březnu nemoc odhalili, už nebyla v počátečním stadiu. Proto herečka zřejmě bude muset podstoupit mastektomii a následně i chemoterapii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám