Hlavní obsah
Článek

Do Prahy přijel nejkrásnější muž světa. Držitelem prestižní ceny Mr. International se letos stal mladý muž z Filipín Neil Perez. A není to profesionální model, ale policista. Že není zrovna standardní ukázkou evropsky pojímaného ideálu krásy? Asie je mnohem větší, soutěž probíhala tam a místní holky jsou z něj paf.

Ovšem mají smůlu. Neil je už pět let zadaný a Super.cz řekl, že ani v Česku se nebude ohlížet po našich krásných blondýnkách. I když po Simoně Krainové (51), se kterou se potkal na první akci, kde byl představován médiím, docela pokukoval.

"V Evropě jsem poprvé a jsem velmi šťastný, že jsem byl pozván. Zatím jsem viděl Prahu jen z okna auta, ale je to nádherné město, o kterém jsem už mnoho slyšel. Jsou tady krásní lidé, zvláště ženy," usmíval se Neil, jehož kromě Prahy čeká hlavně návštěva Náchoda, kde se v pátek večer zúčastní finálového večera soutěže Muž roku. Právě její šéf David Novotný Neilovu návštěvu zorganizoval.

Protože u nás jsou soutěže mužské krásy spíše záležitostí chlapců z modelingu, případně fitness trenérů, zajímalo nás, jak na Neila reagovali kolegové z jeho profese. Sloužil i v zásahové jednotce, jakémsi filipínském SWATu. Rozhodně se mu nesmáli. "Naopak, kolegové jsou na mne hrdí. Mají mne jako vzor, protože úspěchem v soutěži jsem v očích veřejnosti zlepšil obraz policie," svěřil.

Neil je ve své vlasti i úspěšným hercem. "Hrál jsem v několika seriálech a teď v nové produkci mám dost velkou roli. Budu hrát bodyguarda prezidentovy dcery," pochlubil se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám