Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ivu Marešovou jsme tentokrát nepotkali na pódiu ani na zkoušce muzikálu, ale v badmintonové hale, kde se s kolegy z projektu Romeo a Julie pustila do sportovního klání. Jako jedna z mála měla na sobě i sportovní oblečení a v šatech sympatická zrzka předvedla výbornou figuru.

"Pravda je, že sportovkyně docela jsem. Jen letos to trochu flákám. Loni jsem hodně běhala, jezdila na kole, hrála třikrát týdně squash. Právě squashový úbor jsem dneska vytáhla. Na badminton mám vzpomínky hlavně z dětství, občas si ho rekreačně zahraju, ale nemyslím, že bych ho nějak zásadně ovládala, o čemž jsem se tady také přesvědčila," řekla nám Iva, která přesto patřila k nejlepším hráčům.

Zajímalo nás, jak si Iva udržuje postavu. "Sama nevím, jde to samo. Mám nárazové vlny, kdy sportuju, pak třeba skoro rok nedělám nic. Asi to mám geneticky dané po tatínkovi, který je pořád takový pevný. Diety nedržím. Jsem takový bůčkový typ. Miluju bůček, tlačenky, svíčkovou a řízečky. Zeleninu si občas dám, ale jen proto, že na ni mám chuť. Ale není to základ mého jídelníčku," trochu nás naštvala Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám