Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Doktorů z Počátků Martin Písařík (36) je velkým milovníkem žen. Po loňské aféře, kdy se nechal vyfotit a natočit, jak se po narození syna Patrika spouští se servírkou, však seká latinu. Přítelkyně ho tak bez obav pustila na vodu, kde se to jen hemží slečnami v plavkách.

A ty se měly opravdu na co dívat! Písařík si na Vltavě v obrovském vedru sundal tričko a pochlubil se mužným hrudníkem, kterému už neodolala řada žen.

Oblíbený herec a zpěvák nesjížděl řeku Vltavu náhodou. Stal se totiž součástí třetí a zároveň poslední zastávky projektu Jedeme řeky. Společně s kolegy Alešem Hámou (50), frontmanem kapely Chinaski Michalem Malátným (45) a Michalem Pelantem z Kollerbandu zazpívali vodákům u táboráku v kempu U Nojdy. Akce proběhla v rámci letní roadshow, kterou pořádají Mapy.cz. Ostřílení muzikanti v pátek večer společně zazpívali osvědčené hity od táboráků i populární písně domácích interpretů – nechyběl ani song Amerika od skupiny Lucie.

O den později se dvojice Aleš Háma a Martin Písařík vydala po řece směrem ke kempu Vltava. Oba dva vybírali pro sobotní koncert písně nejen z vlastního repertoáru, ale stejně jako i v předchozí večer zamířili také k tvorbě svých oblíbenců.

“Na vodě jsem ve svém živlu. Léto jsem strávil z velké části na moři, protože mám čerstvě papíry na plachetnici. Na kanoi jsem byl jen málokdy, dosud mě odrazovalo chování vodáků na řece. Nálada u ohně mě ale dostala naprosto tím, že tam odpadla jakákoliv bariéra jeviště nebo pódia. Atmosféru u ohně prostě do klubu nepřenesete, bylo to krásné,” líčil nadšeně Písařík, kterému přizvukoval i Háma.

“Hrát na vzduchu u řeky s kamarády a skvělými muzikanty je prostě sen. Spontánní vodácké publikum mě nadchlo. Bylo to moc fajn a těším se na příští rok,” pochvaloval si letní roadshow herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám