Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený bavič, jehož známe mj. z pořadu Na stojáka nebo ze soutěže ČeskoSlovensko má talent, se podruhé oženil. Sympaťák Miloš Knor pojal svatbu opravdu ve velkém. Prý by ani nedokázal spočítat, kolik posvatebním mejdanem prošlo lidí. "Stovky to byly určitě," řek Super.cz.

Knor se ženil po tříletém vztahu. Z prvního manželství má dvě dospělé děti, osmadvacetiletého Miloše a čtyřiadvacetiletou Moniku. "Svatba byla vynikající. Můžu říct, že to byla nejlepší párty, na jaké jsem kdy v životě byl. Opravdu se nám to podařilo. Nedám na to dopustit. Byl to nádherný večer," vyprávěl nám nadšeně.

"Obrátili jsme se na spřátelenou hospůdku, která patří kamarádovi, a on to všechno skvěle připravil. Bylo otevřeno, a kdo šel kolem, ten se mohl zastavit. Bylo to hrozně free. Objevovali se tam i cizí lidi, dokonce i spousta Němců, protože Ruda z Ostravy, který tam byl, pozval celý německý zájezd, aby se přišel podívat. Bylo to opravdu velké a mezinárodní," překvapil nás Knor.

Plánuje pár děti? "Moje děti z prvního manželství už si žijí vlastním životem. A jestli je plánujeme? Rozplánované to nemáme. Ale proč ne. Ačkoliv člověk už je starší, tak to nemusí ani klapnout. Uvidíme," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám