Hlavní obsah
Článek

Že to ale trvalo! Posledních pár týdnů se Dagmar Patrasová (67) cítila nejponižovanější ženou v českém šoubyznysu, když musela snášet veřejné propírání podivného vztahu svého manžela Felixe Slováčka k malířce Lucii Gelemové. Muzikant ale pořád dokola tvrdil, že jde o lež, že jde jen o kamarádku, které chtěl pomáhat. Nyní se karta obrátila!

„Felix se mi k poměru s paní Lucií Gelemovou (41) přiznal. Doznal dokonce i to, že mi několikrát lhal a strávil s ní i nejednu noc. Když jsem mu řekla, ať se odstěhuje a žije s ní, tvrdě to odmítl se slovy, že mě miluje a chce se mnou dál žít. Rozhodla jsem se dát mu ještě šanci. Přeci jen jsme spolu strávili dlouhých pětatřicet let, ze kterých vzešly dvě úžasné a hodné děti. Děti, které situace velmi zasáhla a dennodenně je trápí,“ uvedla Dáda v prohlášení, jež uveřejnil web iDnes.

Podle ní Gelemová z Felixe (80) vysála chuť do života a energii. „Je to velmi tvrdá, nelítostná a slávychtivá žena,“ dodala v textu. Rozvod prý neplánuje, trvá však pro jistotu na tom, že se musí s manželem preventivně majetkově vypořádat. Co kdyby se mu zase splašily hormony?

Od veřejnosti nyní žádá klid, aby se v jejím manželství zahojily veškeré rány.

Myslíte si, že Felix odteď bude sekat latinu?
Ano! Poučil se, zastyděl a dál už ji nebude ponižovat
5,9 %
Je to starý proutník, nedá si říct a zase bude nevěrný
94,1 %
Celkem hlasovalo 23044 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám