Hlavní obsah
Článek

Herečka a glamour modelka Carmen Electra (43) nepřestává udivovat svým mladistvým vzezřením. Stejně tomu bylo i ve středu na večírku k šestnáctému výročí televizní show Stars, která se uskutečnila v Mexico City.

Bývalá posila rajcovní party záchranářek ze seriálu Pobřežní hlídka byla na akci, na niž se nechala doprovázet zřejmě svým kamarádem, speciálním hostem. Dvojice se k sobě sice měla, ale pečlivě upravený muž vylepšený plastikami zřejmě v soukromí dává přednost spíš pánské společnosti. Pozornosti si ale vedle krásky ze Scary Movie, jejíž pravé jméno zní Tara Leigh Patrick, užíval a ochotně se nastavoval bleskům fotoaparátů.

Electra má za sebou spoustu vztahů a podobně jako její kolegyně Pamela Anderson si vybírá hodně drsné typy. Kromě bouřlivého manželství s bývalou hvězdou NBA Dennisem Rodmanem a kytaristou Davem Navarrou má za sebou i letitý vztah a zásnuby s metalistou Robem Pattersonem.

Poslední léta se však Carmen ve výběru partnerů trochu zklidnila, v roce 2012 měla krátký románek se Simonem Cowellem, o rok později zase s olympijským plavcem Ryanem Lochtem. Loni se pro změnu rozešla po kratší známosti s návrhářem Talem Coopermanem poté, co si na párty pořídila s exmanželem Davem ‚jazykovou selfie‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám