Hlavní obsah
Článek

Jednou z výrazných účastnic taneční soutěže StarDance bude bezesporu Kateřina Cajthamlová (61). Pokud jste čekali, že známá lékařka se bude na tanečním parketu jen nemotorně plácat, tak jste na omylu. Klidně se může stát, že Cajthamlová zaujme pozici favoritek, jak to bylo v minulosti například u Dany Morávkové (52) či Taťány Kuchařové (36).

Super.cz byl přítomen u jejího teprve pátého tréninku s tanečním partnerem Petrem Čadkem a nevěřili jsme vlastním očím, jak to známé lékařce šlo. „Pokroky jsou díky mému učiteli. Petr je neuvěřitelně výrazný tanečník a skvěle mě vede."

Pro Cajthamlovou ale není společenský tanec novinkou, věnovala se mu už v minulosti, a tak má při trénincích na co navazovat. „Tanec je moje záliba, je to moje hobby. Celou dobu od tanečních stále tancuju,” říká hvězda pořadu DoktorKa.

Cajthamlovou jsme zpovídali na tréninku argentinského tanga. Zrovna tento tanec, zařazený do skupiny standardních, nepatří mezi Kateřininy oblíbené. „Mám obavy z tanga, z valčíku a taky z legrační samby,” směje se Cajthamlová.

Reklama

Další články

Načítám