Hlavní obsah
Článek

Ladislav Hruška (46) má evidentně necelý půlrok po odchodu z Novy elánu na rozdávání! Bývalý hvězdný kuchtík, který nedávno přestoupil na Primu, kde bude moderovat Receptář a kde se také stihl usmířit se svým největším kritikem Zdeňkem Pohlreichem, vydává novou kuchařku. Té předchozí se prodalo přes čtyři sta tisíc, a aby ta nová vygenerovala pro Ládíka také majlant, za nějž mimochodem kupuje starší nemovitost, vymyslel plán.

„Rozhodl se, že v rámci propagace své knihy Láďa Hruška se vrací: Kuchařka pro samouky objede naprosto všechna knihkupectví v zemi. To ale není v lidských silách, tak jsme ho přesvědčili, aby svůj požadavek zmírnil. Nakonec jsme se dohodli, že v září a říjnu bude mít autogramiádu ve čtyřiceti knihkupectvích,“ řekl Super.cz manažer gurmánského a nyní i zahradního experimentátora Pavel Novotný.

Hruška si prý dal za cíl dostat se hned dvakrát do knihy rekordů. „Takový počet autogramiád tu určitě ještě nebyl, navíc Láďa může směle aspirovat na počet nejvíc podepsaných knih. Méně než čtyři tisíce jich určitě nebude, ale to je opravdu naprosté minimum, spíš bude několikanásobně vyšší,“ věří manažer.

Pro Hrušku, který na předchozí kuchařce vydělal pár miliónů, přesto sám říká, že hlavně mu šlo o to, aby uspokojil své fandy toužící po knize, to je skvělá příležitost. Spousta jeho obdivovatelů si knížku koupí jen proto, aby do ní dostali jeho autogram. Ostatně slušně vyděláno má už nyní.

„Kuchařka je teprve v tiskárně, přesto je už v tuhle chvíli prodej enormní. Museli jsme navýšit náklad,“ dodal Novotný.

Jaký recept podle vás v kuchařce Hrušky bude?
Kuřecí kůžičky prošpikované slámou a prasetem
11,9 %
Vaječná omeleta s marmeládou s příchutí podpalovače
4,9 %
Jahodové pyré s olivami, fazolemi a sádrou
5,1 %
Úplně normální recepty pro obyčejné lidi
78,1 %
Celkem hlasovalo 5047 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám