Hlavní obsah
Článek

Její vzhled s dominantním plnovousem v kombinaci s typicky ženským celkem mnozí estéti nemusí přijmout. Conchitě Wurst (35) se ale nemůže upřít, že má naprosto vytříbený vkus pro módu. To se projevilo i během návštěvy Prahy, kam zavítala na festival Prague Pride. V ateliéru českého módního návrháře Lukáše Lindnera si vítězka Eurovision Song Contest 2014 vybrala hned několik kousků.

Na zahajovací koncert na Střeleckém ostrově například zvolila asymetrický rudý overal z hedvábí, který shodou okolností před ní na finále České Miss oblékla Renata Langmannová (37), která je tváří značky zmíněného návrháře.

„Potěšilo mě, že mě tým Conchity oslovil a nabídl mi spolupráci. Viděli kampaňové fotky s Renatou Langmannovou z poslední kolekce a objednali si konkrétně několik looků, především overaly,” nechal se slyšet Lindner, který nechal modely zaslat zpěvačce s předstihem do Vídně. „Conchita je naprostý profesionál a absolutně spolehlivá a přesná. Také neskutečně zábavná a velmi inteligentní s obrovským přehledem,” pěl superlativy na zpěvačku návrhář a jedním dechem dodal: „Je také velmi upovídaná. Včera jsme si spolu po koncertu několik hodin povídali o všem možném.” Česká móda bude zpěvačku zdobit i na jiných akcích ve světě. U Lindnera si vybrala několik kousků a další modely si objednala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám