Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický režisér Guy Ritchie (46) je už druhý týden opět ženáčem. Po nevydařeném manželství se zpěvačkou Madonnou (65) tak vůči tomuto svazku evidentně nezahořkl, ale přeci jen si dal pořádně na čas, než do toho s krajankou Jacqui Ainsley praštil. Zvlášť s ohledem na to, že dvojici pojí už tři děti.

Sympatičtí novomanželé museli odložit i veškeré plány na líbánky, jelikož Guy momentálně představuje svou filmovou akční novinku s názvem Krycí jméno U.N.C.L.E. s Henry Cavillem a Aliciou Vikander v hlavních rolích.

Na páteční premiéře v Londýně proto Ritchie nemohl chybět a jeho půvabná něžnější polovička mu dělala v šatech, které by se klidně daly zaměnit za svatební, přímo skvostný doprovod. Pár společně vychovává téměř čtyřletého syna Rafaela, bezmála tříletou dceru Rivku a roční Levi.

Režisér filmů jako Podfu(c)k, Sbal prachy a vypadni, Sherlock Holmes či RocknRolla má z předchozího manželství s Madonnou, které trvalo v letech 2000 - 2008, čerstvě patnáctiletého syna Rocca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám