Hlavní obsah
Článek

Když jsme ji viděli, jak vystupuje na pódiu ve slovenské Bešeňové, domnívali jsme se, že jde o nějakou náctiletou holčičku. Ale spletli jsme se. Krásná brunetka Mária Čírová je maminkou dvou dětí, staršímu bylo šest. Ovšem začínala brzy.

"Mám už šestiletého syna a tříletou dcerku. Otěhotněla jsem velmi brzy, ve dvaceti letech. Já jsem toužila po rodině už od patnácti let, a když jsem našla svého vysněného prince, nebylo o čem uvažovat. Do děťátka jsme šli hned a teď, po šesti letech, jsem za to velmi vděčná. Rodina je pro mne na prvním místě a jsem ráda, že se to dá krásně skloubit i s hraním. Povolání zpěvačky je na to ideální," prozradila po svém vystoupení ve vodním ráji pod Tatrami.

Prozradit, jak si po dvou dětech udržet postavu snů, ale nedokázala. "Můj recept je pozitivní myšlení, žádné stresy. Necvičila jsem před porody ani po nich. Vždycky jsem byla štíhlé postavy, tak jsem to neměla zapotřebí. Moje okolí se mi směje, že mám počkat po třicítce, kdy se metabolismus začne zpomalovat a budou muset přijít diety a cvičení. Ale ještě mám čtyři roky čas, tak se tím zatím netrápím," řekla Super.cz.

"Když se narodil syn, byla jsem za šest měsíců na své váze, pak dokonce nižší, takže jsem se snažila trochu přibrat. Jedla jsem čokolády a chipsy, ale pak jsem si řekla, že se nebudu nezdravě stravovat jen proto, abych za každou cenu přibrala. Jsem šťastná taková, jaká jsem, i když by mi možná ženštější tvary víc slušely," míní.

"U nás na Slovensku si mnoho lidí myslí, že se jenom nechci přiznat, že cvičím a držím diety. Ale třeba ty moje svaly jsou z nošení dětí a nástrojů. Vedeme kočovný život a pořád něco přenáším. Zatím je to příroda a mám život bez trápení. Jsem velký jedlík a obdivuji každou ženu, která musí držet dietu. Klidně si dám v jedenáct večer pizzu a není to na mně vidět. Tak jsem zvědavá, co mne čeká po té zmíněné třicítce," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám