Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se zřejmě definitivně zbláznila. I když měla už dlouho hodně oslabené vlasy, rozhodla se, že si je nechá obarvit prakticky na bílou barvu. I když ji kadeřnice varovala, že jí vlasy úplně zničí, přesto na tom trvala.

"Před odletem do Ameriky jsem chtěla bílošedou barvu, moje kadeřnice mi to odmítla udělat, protože mi zničí vlasy. Nakonec mě poslechla a samozřejmě mi to vlasy zničilo. V Americe z toho najednou byl úplný chemlon, bylo to hrozný," řekla Super.cz Míša, která v New Yorku byla měsíc a studovala na Broadwayi muzikálové herectví.

A i v New Yorku navštívila kadeřnický salón, aby zjistila, co místní věhlasní kadeřníci umí. "Byla jsem na 5. Avenue v kadeřnictví. Říkala jsem si, že když už jsem v Americe, tak si to jednou musím dát. Byl to známý salón, kam chodí různé VIP osobnosti, celebrity. Přišla jsem, jeden člověk tam byl, aby mě uvedl, druhý mě posadil, třetí mi dělal barvu, čtvrtý mi umyl hlavu, pátý mě ostříhal, šestý nastyloval a sedmý zkasíroval," prozrazuje Míša, které se při placení pořádně protočily panenky. "Bylo to asi 350 dolarů, necelých devět tisíc korun. Zážitek na celý život to ale byl," usmívá se.

díky svému nápadu mít vlasy skoro bílé nyní čeká zpěvačku dlouhá doba, než si je dá zase dohromady. "Bylo mi řečeno, že kdybych to znovu a znovu barvila, bylo by to horší. Doporučil mi, abych barvu jen tlumila a hlavně už neodbarvovala, dokud se trošku nevzpamatují," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám