Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá modelka Kateřina Kornová se rozhodla razantně změnit svůj zevnějšek. Během velmi krátké doby zhubla neuvěřitelných třicet kilogramů a nyní se zaměřila na svůj nedokonalý chrup. A už bylo na čase.

„Já jsem nikdy neměla štěstí na dobré zuby. Zaprvé nemám dobrý genetický základ a za druhé mi je zkazili doktoři,“ svěřila se na zubařském křesle Kornová, která vysvětlila, proč má celý život problémy se zubním kazem.

„Zuby jsem měla špatné od malička. Zkazily se mi hlavně kvůli tomu, že jsem jako malá byla často nemocná a brala jsem antibiotika s tetracykliny, která v té době pediatři často předepisovali. Až později se totiž zjistilo, že tetracykliny poškozují zubní sklovinu a růstové chrupavky,“ svěřila se Kornová.

Nyní se ale rozhodla, že se svým chrupem něco udělá. „Pro mě jako herečku je speciálně důležité mít kvalitní zuby a věnovat se jim,“ dodala Kornová, která ale před samotným zákrokem, který ji čeká za několik týdnů, musela na klinice v centru Prahy podstoupit dentální hygienu.

"Americký úsměv bych brala, ale jsem ten typ, který se bojí zubařů. Jsem trošku posera. Nechám si určitě poradit, co bych mohla na svém úsměvu vylepšit,“ ukončila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám