Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ten pán se jednou uvzteká k smrti! Jak Super.cz již informoval, v pátek odpoledne policie a soudní vykonovatel na základě předběžného opatření vykázali Josefa Rychtáře (65) z domu, který z větší části patří jeho exmanželce Darině Nové (66). Ta podala žalobu, podle níž se bojí o svůj život. Rychtář si teď nesmí měsíc dovolit do domu ani páchnout, jinak zle dopadne. Jeho reakce byla běsná. „Mámě opět vyhrožoval i před svědky a ničil vybavení domu,“ říká syn obou Josef Rychtář mladší.

„Před dvěma policisty a soudním vykonavatelem jí vyhrožoval, že si to s ní vyřídí. A když mu povolili, aby naposled vstoupil do domu a vzal si nezbytné věci osobní potřeby, přecvakal kabely od lednice, rychlovarné konvice či myčky, odnesl sporák nebo sušičku a podobně. Matka se ptala policie, proč nezasáhne proti ničení společného majetku, oni na to jen řekli, že nemohou nic dělat. Je ale asi dobře, že svědci sami slyšeli, jak se k ní chová a že se to vše ve zprávě ze zásahu objeví,“ přidal syn Rychtáře, který raději mění příjmení, aby ho neměl pro ostudu.

„Dobré je, že podle soudního rozhodnutí nesmí Josef Rychtář starší matku žádným způsobem kontaktovat, volat jí, ani jí psát esemesky. Jak to poruší, má malér. Do firmy však může,“ dodal syn říčanského „nezbedy“.

Sama Nová se k nejnovějšímu vývoji událostí nechce vyjadřovat. „Řekla jsem, že učiním patřičné kroky. Přes média nic řešit nebudu, nezlobte se. Opravdu si ale už nenechám od nikoho ubližovat,“ svěřila se Super.cz.

Souhlasíte s tím, aby Rychtář nemohl do vily manželky?
Ano, vždyť jí pořád jen ubližoval!
3 %
Spíš by měl sedět ve vězení
95,2 %
Ne, je to přehnané. Má na ten dům právo!
1,8 %
Celkem hlasovalo 29730 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám