Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ricky Martin (39), jenž se před časem veřejně přiznal k homosexualitě, si v úterý vyrazil se svým dlouholetým partnerem Carlosem Gonzalesem na pláž v Miami, kde se společně oddávali dovádění ve vlnách Atlantiku. Mnohé dámy si jistě při pohledu na atraktivní dvojici sympatických mužů posteskly a mile rády by si s Carlosem vyměnily místo.

Zpěvák z Portorika, jenž se stal celosvětově známý díky singlu "Livin’la Vida Loca", teprve loni v březnu definitivně potvrdil, že je gay. Ukončil tak veškeré letité spekulace na toto téma.

Martin měl přitom v průběhu života vztahy s několika ženami. Nejdelší pak trval s přestávkami 14 let, a to s mexickou televizní moderátorkou Rebeccou de Albou, s níž dokonce jeden čas plánoval svatbu a založení rodiny.

Až 29. března 2010 zpěvák přišel s doznáním: „Hrdě prohlašuji, že jsem šťastný homosexuální muž. Jsem velmi požehnán za to, kým jsem. Tyto roky v ústraní mě udělaly silnějším a připomněly mi, že vyjít s pravdou ven mi dodá sílu.“

Ricky Martin má dva syny. Dvojčata Mattea a Valentina. Chlapci se narodili v roce 2008 náhradní matce, která je za honorář odnosila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám