Hlavní obsah
Článek

Do historie české kinematografie se díky filmu Samotáři zapsali jako kultovní dvojice. Nyní se Jitka Schneiderová (51) a Saša Rašilov (51) před kamerou potkávají opět. Herecká dvojice si zahraje životní partnery Rudyho a Dášu v seriálu Rudyho má každý rád.

„Se Sašou moc ráda hraju, protože mi vyhovuje, jakým způsobem myslí, cítí, komunikuje,” svěřila se nám na představení podzimního schématu České televize Jitka Schneiderová, kterou práce na situační komedii velmi bavila: „My herci jsme se dost nasmáli, tak jsem zvědavá, co na to řeknou diváci."

Česká verze seriálu se natáčí podle vzoru amerického originálu. Sitkom vysílala pod názvem Everybody loves Raymond televize CBS v letech 1996 až 2005, několikrát přitom získal cenu Emmy. „Jedná se samozřejmě o koupenou licenci, měli jsme proto nad sebou velkou supervizi z Ameriky, která s námi byla po celou dobu našeho natáčení, aby bylo všechno tak, jak má. Myslím si, že jsou jedni z mála, kteří vědí, jak se to má dělat, aby to vyšlo,” vysvětluje Jitka Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám