Hlavní obsah
Článek

Výrazně hubenější Kateřina Kornová září štěstím! Jak Super.cz již informoval, za vším je radost z možná až nečekaného vztahu autistického syna Filipa. Ten chodí se spolužačkou Janičkou. Jaká je vůbec Katka 'tchyně' a do čeho všeho mladým mluví?

„Mohu potvrdit, že má spolužačku, kamarádku, se kterou se schází. Jsem šťastná. Pro mě je to nejvíc, když je Filip spokojený. Vůbec mě to nenapadlo, jsem mile překvapená. Je velké štěstí, když se sejdou dvě spřízněné duše,“ prozradila Super.cz Kateřina Kornová na soustředění Muže roku v Novém Městě nad Metují.

„S Filipem, ale i s jeho přítelkyní, zkrátka s lidmi, kteří mají nějaké oslabení, je potřeba hodně mluvit. O to víc je to důležité při mentálním oslabení. Mluvím s ním o všem takovým způsobem, aby to dokázal pochopit. Snažím se o to,“ říká bývalá sexbomba, která se nyní věnuje především divadlu a charitě. A páru radí i v sexuální oblasti, třeba co se antikoncepce týče.

„Je to jedna z věcí, která je důležitá. Radím jim, aby byli opatrní a aby byli na sebe opatrní. Ten dohled je potřeba,“ dodala Kornová, která zažívá štěstí, jež prý dokáže pochopit jen spokojená máma.

Reklama

Další články

Načítám