Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani téměř čtyřicet let zkušeností s focením tentokrát nezužitkovala ku prospěchu svému. Popová královna Madonna (65), která sází na internet jeden vlastní snímek za druhým, jako by byla selfíčky nepolíbená. Tady se zkrátka včetně pozadí nepovedlo vůbec nic.

V pátek ráno přistálo na zpěvaččině Instagramu zrcadlové selfie z koupelny. Jaké klišé, že? Moc toho na sobě nemá, což zrovna u Madonny ani při jejím věku nebývá na škodu, jenže tentokrát na něm stojí nenalíčená jako tvrdé y v černém body, punčochách a svých oblíbených botách na zavazování okolo lýtka. „Nic honosného není na téhle koupelně, ale tyhle Gucci botky jsou nejvíc! #rebelhearttour,“ napsala Madonna k fotografii a na závěr neopomněla zmínit i svou aktuální koncertní šňůru.

Nedávno ovšem Madonna šokovala o poznání víc, když se pochlubila novou ozdůbkou v nose, kterou se nechala inspirovat svojí osmnáctiletou dcerou Lourdes. Jednalo se o výrazný zlatý piercing doplněný o perlu. Zpěvačka se zkrátka snaží držet krok s posledními trendy za každou cenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám