Hlavní obsah
Článek

Na filmovém plátně dokázal Ben Affleck (51) překonat nejrůznější nástrahy osudu, ale skutečný život mu připravil zápletku, která předčí všechny scénáře. S manželkou Jennifer Garner už několik měsíců spěje k rozvodu, ale odmítá přijmout porážku v podobě rozvrácené rodiny.

Partnerská krize Bena a Jennifer je už dávno veřejným tajemstvím. Hereckému páru nepomohly ani návštěvy v manželské poradně a z jejich tváří je více než zřejmé, že neprožívají příliš šťastné období. V této situaci občas zabere pořízení dalšího potomka, který vztahu dodá nové impulzy, ale herecká dvojice po třech dětech další přírůstek určitě neplánuje.

Do časů, kdy je péče o miminko naplňovala štěstím, by se ovšem mohli vrátit díky roztomilému štěňátku zlatého retrívra, které Ben láskyplně nesl v náručí. Herci, který příští rok dorazí do kin jako Batman, přítomnost pejska opravdu svědčí, a jeho fanynky musí při pohledu na nové fotky omdlévat. Snad bude mít domácí mazlíček pozitivní efekt na Benovo manželství. Stále totiž nosí snubní prsten, takže ještě není vše ztraceno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám