Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O představitelce Donny ze seriálu Beverly Hills 90210 nebylo dlouho slyšet. Teď opět ukázala, že se i po čtyřicítce může vystavovat jako modelka. A odpustíme jí dokonce i to, že jsme na ní rajcovní háčkované plavky viděli už před třemi lety.

Tori Spelling (50) si mimořádně odvážný koupací obleček poprvé oblékla v květnu roku 2012, kdy byla v šestém měsíci těhotenství a očekávala syna Finna. Její fotky se staly senzací a seriálová hvězda dokázala, jak jí nastávající mateřství ohromně sluší.

Herečka, která manželskou krizi s Deanem McDermottem zúročila v reality show True Tori, legendární háčkované plavky opět vytáhla z šatníku a chtěla navázat na svůj dřívější úspěch. Tentokrát ji ovšem nezdobí těhotenské bříško. V amerických médiích se sice letos objevily spekulace o tom, že Tori očekává pátého potomka, ale nejnovější snímky je popřely.

Seriálová Donna sice recyklací plavek upozornila na fakt, že už nemá na rozhazování, ale padnou jí stejně jako před třemi lety. Podle fotek to ale vypadá, že se herečka v poslední době vyhýbá slunečním paprskům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám