Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Tomáš Berdych (29) se ve čtvrtek v Monte Carlu oženil s modelkou Ester Sátorovou (22). S krásnou Ester chodil tři roky a o ruku ji požádal loni v listopadu na Maledivách. Berdych předtím několik let chodil s českou tenistkou a letošní finalistkou French Open Lucií Šafářovou.

Poté, co se Tomáš zamiloval do Ester, pochvaloval si, že je přeci jen lepší mít partnerku z jiného oboru. Atraktivní rodačka ze Zlína doprovází Berdycha po celém světě. Fandí mu na turnajích v hledišti a poskytuje mu potřebné zázemí.

A samozřejmě patří k ozdobám každé oficiální akce, kde se společně s Berdychem objeví. Na to, jak to krásnému párečku společně sluší, se podívejte do naší fotogalerie. Zamilovanost z fešného tenisty a půvabné modelky čiší snad z každého snímku...

Uvidíme, zda Berdych brzy napodobí svého daviscupového kolegu Lukáše Rosola, který má s moderátorkou Míšou Ochotskou syna Andrého, a zapracuje s Ester na miminku. Před dvěma lety se Ester nechala slyšet, že má na dítě dost času a zatím se chce věnovat nejen Tomášovi, ale i modelingu. Názor ale mohla klidně změnit...

Reklama

Další články

Načítám