Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová je už pěkně dlouho bez partnera. Není divu, že si nenechala ujít dlouho očekávanou premiéru filmu Bez kalhot XXL, kde se to dokonalými mužskými těly jen hemží. "Viděla jsem jedničku a byla jsem z toho úplně hotová. Ti chlapi jsou tam úplně skvostní. Když to doma nemám, tak se na to musím alespoň chodit koukat do kina," řekla Super.cz Monika.

Striptýz ji čekal ještě před začátkem filmu, kdy do publika vtrhla parta sexy striptérů. Monika neodolala a pořádně si jednoho z nich osahala. "Je to hezký, hezky se na to kouká," usmála se a prozradila, že jí doma nikdy žádný muž - ani Leoš - striptýz nedělal.

Pekáč buchet prý ale ve vztahu pro ni důležitý není. Nový partner prý nemusí být několik hodin denně ve fitku. "Pro mě ve vztahu pekáč buchet není důležitý. Naopak se mi líbí, když má muž trošku bříško. Stačí mi kochat se v kině a na plátně," říká.

A jak by tedy měl vypadat nový partner? "Může mít milana, může mít plešku, je mi to jedno. Musí tam být chemie, musíme si sednout, musí mě oslovit. To je všechno. Pak je mi jedno, jak vypadá. Vždycky jsem hrála na to, že musí přeskočit jiskra. Neměla jsem jen vysportované typy," dodala.

Reklama

Další články

Načítám