Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paříž v těchto dnech opět žije módou ještě o trochu víc než obvykle. Aktuálně zde totiž probíhá Haute Couture týden módy, který dokázal přilákat i americkou herečku Meg Ryan. Ta se přitom na společenských akcích objevuje už velice zřídka.

Dnes již třiapadesátiletá hvězda filmů Když Harry potkal Sally nebo Samotář v Seattlu se podle Daily Mailu naposledy účastnila před čtrnácti měsíci výročního galavečeru k příležitosti předávání Chaplin Awards. V úterý, během třetího dne pařížského módního svátku, ovšem přijala pozvání na přehlídku libanonského návrháře Georgese Chakry.

V černých celokrajkových šatech s tříčtvrtečními rukávy přitom vypadala náramně dobře, rovnou mohla vyrazit mezi modelky na přehlídkové molo. Stejně tak i česká modelingová stálice Petra Němcová, vedle níž byla svého času jedna z nejlépe placených hereček Hollywoodu usazena. Přesto nikomu neušlo, že na tváři Ryan přeci jen něco nesedí. Především úsměv působil po evidentním četném vyplňování vrásek a ztrátě mimiky dost křečovitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám