Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pařížském Grand Palais se to v úterý ráno hemžilo známými tvářemi, v tuto netradiční denní dobu totiž ve slavném výstavním paláci pořádal svou přehlídku módní dům Chanel s kolekcí Haute Couture. Kromě dlouholeté múzy hlavního návrháře značky Karla Lagerfelda Vanessy Paradis si událost nenechala ujít ani její patnáctiletá dcera Lily Rose Depp, která však nepřišla v doprovodu maminky, nýbrž herecké kolegyně Lily Collins, jež je pro změnu dcerou zpěváka Phila Collinse.

Ačkoli obě krásky vypadaly jako rozverné vrstevnice, dělí je ve skutečnosti jedenáct let. Ovšem jinak toho mají společného až překvapivě hodně. Když pomineme podobnou výšku, postavu a výběr šatů z kolekce Chanel, spojují je slavní rodiče, herecké ambice a především pak jméno, které v překladu znamená lilie.

A zatímco Depp má za sebou teprve filmy Mroží muž a Yoga Hosers, Collins už si kromě kouzelné Sněhurky v roce 2012 zahrála i ve snímcích Zrození šampióna, Stuck in Love, Mortal Instruments: Město z kostí nebo S láskou, Rosie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám