Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) letos přijela na karlovarský filmový festival o něco později než obvykle. Byla totiž navštívit syna a snachu v Anglii, kde momentálně pobývají. "Před dvěma měsíci se mi narodila druhá vnučka, tak jsem se na ni byla podívat. Oslavila jsem tam i narozeniny," svěřila Super.cz.

V Anglii ale její syn Hubert s rodinou moc dlouho nezůstanou. Jsou humanitární pracovníci a opět odletí do Pákistánu, kde už nějaký čas žijí a pracují. "Teď mají prázdniny, ale vracejí se do Islámábádu. I s těmi malými dětmi. Byla jsem tam za nimi, viděla jsem, jak to tam vypadá. Nikdy nevíte, kde to je bezpečné. Žijí tam v diplomatické čtvrti, myslím, že je jim osud příjemně nakloněn a tam to pro ně momentálně bezpečné je," soudí herečka.

Poté, co si užije pár dní s filmy a golfem v Karlových Varech, čeká Janu Švandovou natáčení nového filmu. "Budu točit film Vanilková nevěsta, je to taková komedie, kde hraju emancipovanou matku, jak jinak," smála se s tím, že na babičky ji ještě režiséři moc nevybírají. "Když už, tak jsou to moderní babičky," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám