Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají stejné iniciály a evidentně také podobný vkus. Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech připravovala skoro měsíc. Nechala si šít od začínajícího návrháře Jakuba Ponera žluté šaty, ale netušila, že nebude jedinou kráskou, která bude svítit jako kanárek.

Šaty takřka totožného střihu a především stejné barvy oblékla také modelka a herečka Kateřina Klausová. Tu zdobily šaty světového módního domu Escada. "Mají jediný problém, hrozně na mě dělá nálety hmyz," řekla vtipně Super.cz.

Klausová si šaty nevybírala v Česku. "Šaty jsem dostala zapůjčené z Escady v Mnichově. Muselo se posílat mé kompletní portfolio, procházelo to schvalovacím procesem a jsem velmi pyšná, že jsem je zaujala a budeme spolupracovat nadále. Jedná se o tom, že bych se mohla stát tváří pro Českou republiku," pochlubila se Super.cz nádherná Kateřina Klausová.

Reklama

Další články

Načítám