Hlavní obsah
Článek

Před deseti lety byla sexy kočka Lena Záhorovská finalistkou reality show Big Brother. Sbalila i jejího vítěze Shreka, s nímž nějaký čas žila. "Dodnes jsme kamarádi," řekla nám Lena, kterou jsme po letech potkali na párty modelingové agentury.

"Já modelka rozhodně nejsem, ani jsem nebyla. Mám tříapůlletou dceru Sáru, a když se mi narodila, vypadala jsem příšerně. Pořád jsem jedla a vážila jsem skoro sto kilo. Přesně 99,7, než jsem začala hubnout. A do změny výživy jsme šli s mým bratrancem, který pro Jaro Management předvádí. Ten ale naopak potřeboval přibrat," svěřila nám finalistka kdysi slavné soutěže.

"Jsem naopak ráda, že se o mně nic neví. Mám dobrou práci, studuju vysokou školu a jsem spokojená. Jsem ráda, že už nejsem na výsluní zájmu," řekla Super.cz. Na Big Brothera ale vzpomíná. "Tedy vzpomínala jsem hlavně, když jsem o Big Brotherovi psala seminární práci do školy. To jsem byla opravdu zahlcená informacemi. A plánujeme sraz doma u Mikeše. Ten je skoro jako rodina, jsem u nich skoro každý měsíc," dodala Lena, která studuje Teorii interaktivních médií na filozofické fakultě Masarykovy univerzity.

Lena má sice partnera, který pracuje jako šéfkuchař, ale nevdala se. "To proboha ne. Je to takové zbytečné. Máte jenom ten papír a pak se zase rozvedete. Takže asi ne. Nebo se nenašel ten pravý, který by si mne mohl vzít," doplnila.

Reklama

Další články

Načítám