Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennie Garth prožívá jedno z nejšťastnějších období v životě. Největší zásluhu na tom má její mimořádně pozorný partner David Abrams, jenž jí v dubnu během dovolené v Mexiku navlékl na ruku zásnubní prsten. Stalo se tak v den jejích 43. narozenin. Zamilovaná představitelka Kelly Taylorové ze seriálu Beverly Hills 90210 se samou spokojeností poněkud zaoblila, ale to jejímu partnerovi, zdá se, ani trochu nevadí.

Před několika dny se pár vydal i s hereččinými třemi dcerami z předešlého manželství na další dovolenou, tentokrát na Havaj. Mnohem větším překvapením než pár kilo navíc oproti období před třemi lety, kdy po rozvodu s hercem Peterem Facinellim byla naopak až příliš hubená, se stala její potetovaná kůže. Kérka přitom není jedna, a navíc se o ní rozhodně nedá povědět, že je nenápadná...

Garth si neznámo kdy nechala vytvořit v okolí levého třísla dvě červené růže spojené černou mašlí. Tu má rovněž ještě na pravém boku. Drobný nápis se pak nachází ještě ze strany pod hereččiným levým ňadrem. Je vidět, že maminka sedmnáctileté Lucy, dvanáctileté Loly a osmileté Fiony vedle pohledného herce popustila uzdu své fantazii a nakonec z ní možná bude ještě pořádná rebelka!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám