Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček se opět vyjádřil o skandálu, který hýbe českým šoubyznysem, když vyšel najevo dopis od jeho údajné zhrzené milenky, kterou prý má být výtvarnice Lucie Gelemová. Ta se po jeho boku ukazuje poslední rok, podle dosavadních Slováčkových vyjádření jde jen o ženu, které pomáhá. Jeho manželka Dagmar Patrasová (67) si to ale nemyslí a veřejně dala najevo, že je přesvědčena, že je jí muž nevěrný. Jeho první vyjádření bylo urážlivé vůči Dádě. Jak zní to nejnovější?

Slováčka jsme zastihli na Slovensku, kde má v pondělí večer vystoupení. A požádali jsme ho o předpověď, jak po tom všem, co vychází najevo, jeho manželství s Patrasovou dopadne. „Já vám na to nebudu odpovídat. Jsem čtrnáct dní z domu a to, co se tam děje… Já si to všechno čtu, ale mám pocit, že čtu o někom cizím, že se mě to vůbec netýká,“ bagatelizuje situaci Slováček. To, že by dopis zhrzené milenky psala Gelemová, vyvrací. „Vy jste ten dopis viděl někdy podepsaný? Víc vám k tomu neřeknu. Pojďme se o tom nebavit,“ řekl Super.cz saxofonista.

Když jsme se ho narovinu zeptali, zda přeci jen nejde ve vztahu s mladou výtvarnicí o nějaký milostný úlet, slušně nás odbyl. „Já se k tomu absolutně nemůžu vyjadřovat. Nemohu k tomu nic říkat, protože nemohu mluvit o naší rodině, o manželce a tím pádem nemohu mluvit o nikom. A o sobě? Tak to už bych byl úplný v*l. To je celý,“ prohlásil s tím, že věří ve světlé zítřky.

„Dopadne to tak, jak to nejlíp dopadnout má. Já si ani nedovedu představit, že by to mělo dopadnout jinak. Otázka je, co je to nejlepší v tomto případě. To je vždycky tak,“ dodal. A teď aby se čert v těch jinotajích vyznal…

Věříte tomu, že Felix Slováček nebyl Dádě Patrasové nevěrný?
Ano, jsou to vše jen pomluvy
3,8 %
Ne, nevěrný byl, je a bude!
87,9 %
Nemám na to názor
8,3 %
Celkem hlasovalo 16963 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám