Hlavní obsah
Článek

Po únorové návštěvě Kathy Kelly, nejstarší členky kdysi proslulé kapely Kelly Family, dorazila do Česka i její mladší sestra Patricia. Také ona má po rozpadu skupiny svoji sólovou dráhu, nyní během turné po Evropě koncertuje i v Praze a v Olomouci.

Protože jsme se potkali v muzeu voskových figurín, zajímalo nás, zda i legenda Kelly Family už svoje voskové sochy má. "Chtěli nám je udělat. Byla petice asi deseti tisíc fanoušků, ale v muzeu řekli, že by to stálo moc peněz. Že Kellyových je velmi mnoho a byla by i potřeba spousta vlasů," smála se Patricia.

"Všichni jsou teď na sólové dráze, dělají své vlastní koncerty. Já teď koncertovala v Holandsku a v Německu, hrajeme písničky Kelly Family, ale i moji vlastní tvorbu. Fanoušci si mohou na Facebooku vybrat, co chtějí slyšet. A hodně úspěšný je teď v Německu Perry, má třetí nejprodávanější desku," vysvětlila zpěvačka, která je i autorkou velké části písní Kelly Family. Tu ale už asi pohromadě neuvidíme. "Ale já jsem optimistka. Doufám, že se to nestane, až budeme moc staří," věří Patricia.

Sama má dvě děti, dohromady už by ale všechny potomky své rodiny nespočítala. "Je nás opravdu hodně, čekají se teď dva noví potomci. Nedokážu to dát dohromady. Možná třiadvacet, možná sedmadvacet," krčila rameny s tím, že i její dva synové se věnují muzice a oba hrají na dva hudební nástroje.

Rodina už spolu dávno nebydlí v zámku v Německu, který během období popularity koupil jejich, dnes již zesnulý, otec. "Rozprchli jsme se po světě, bydlíme ve čtyřech zemích a všichni máme své vlastní domy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám