Hlavní obsah
Článek

Většina celebrit na barmanskou soutěž Mattoni Grand Drink, kde byl vyhlášen nejlepší nealkoholický nápoj světa, nevyrazila jen kvůli pití, přitáhla je rovněž hudba. Na Staroměstském náměstí vystoupili zpěváci Xindl X či David Koller, kapely Jelen, Chinaski či zpěvačky Aneta Langerová a Jana Kirschner.

Lucka Křížková, za svobodna Váchová, se svěřila, že miluje atmosféru letních festivalů a rozhodně s kamarádkami vyrazí na Okoř. Od Jitky Válkové jako od rockerky by se dala čekat podobná odpověď, ale nebylo tomu tak. „Já pojedu asi na Lipno, protože bych tam měla vystupovat. Myslím si, že na žádný festival nepojedu, protože ti lidi jsou dost často zdrogovaní, a to mě neláká,“ uvedla překvapivě Česká Miss 2010.

To Míša Maurerová by na letní open-airy vyjížděla častěji, ale rodičovské a pracovní povinnosti jí to příliš nedovolují. „Nemám moc čas, protože v létě hraju. Festivaly a vůbec seskupení lidí, kteří mají rádi stejnou muziku, jsou fajn,“ říká Maurerová.

Zpěvačka Katka Mátlová si na prostředí venkovních koncertů musí nechat zajít chuť z úplně jiného důvodu. „Vyrazím spíš na festivaly, které jsou ve městě, protože jsem dost silný alergik. Na našem turné s DJ Bobem jsem měla problém na festivalech v Maďarsku nebo Polsku. Nejen já, ale celá skupina jsme to tam prožili na lécích, které člověka uchrání před alergií.“

Reklama

Další články

Načítám