Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co se zprávařka Daniela Písařovicová rozešla s hercem Lukášem Hejlíkem, si udržuje své soukromí pěkně pod pokličkou.

Na téma vztahu se prakticky nevyjadřuje. Když jsme se jí však v zákulisí mezinárodní barmanské soutěže ptali na její plány na léto, prozradila, že si bude užívat ve dvou, to znamená, že je šťastně zadaná. „Budu cestovat s někým do páru,“ usmívala se kráska.

Písařovicovou čeká pracovní léto, neboť se bude muset vykrývat se svými třemi kolegy z Událostí České televize, na dovolenou se ale s partnerem určitě chystá. „Já bych si letos hrozně moc přála jet na Mauricius, tak doufám, že se to podaří. Poslední roky jsem jezdila často do Řecka. Já tuto zemi miluju, všechny ostrovy i pevninu, ale říkala jsem si, že bych tentokrát chtěla nějakou změnu a že by se mi líbilo vycestovat na Mauricius,“ svěřila se se svými plány Daniela Písařovicová.

Reklama

Další články

Načítám