Hlavní obsah
Článek

Dokonalý doprovod v podobě americké královny krásy Olivie Culpo (23) záviděl zpěvákovi Nicku Jonasovi (22) na společenských akcích snad každý muž. Láska dokonalého párečku ovšem po dvou letech vyšuměla.

Nick a Olivia se sice ještě v květnu společně objevili na udílení Billboard Music Awards, ale už tenkrát se šuškalo o tom, že to mezi nimi skřípe. Fotografům tehdy společně ochotně pózovali na červeném koberci, ale příliš do smíchu jim očividně nebylo. Už tehdy totiž údajně každý z nich přespal v jiném hotelovém pokoji.

Zpěvák, který se s bratry Joem a Kevinem proslavil kapelou Jonas Brothers, v minulosti po boku držitelky titulu Miss Universe 2012 jen zářil. Udržet si svého času nejkrásnější ženu světa ale nejspíš nebylo jednoduché. Olivia má totiž na každém prstu desítky dalších obdivovatelů.

„Rozchody jsou vždy nepříjemné, ale přesto mám stále spoustu důvodů být vděčná za každý den. Budu v pořádku a všem děkuji za podporu,“ napsala Culpo na sociální síti vzkaz, jímž potvrdila, že už s Jonasem netvoří pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám