Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O uplynulém víkendu bylo celé Švédsko na nohou kvůli velkolepé královské svatbě prince Karla Filipa (36), jenž se po pěti letech vztahu oženil s bývalou glamour modelkou Sofií Hellqvist (30). Jedná se tak o další manželský svazek, kdy člen monarchie přivedl do královské rodiny neurozený protějšek. Najdou se přitom i tací, kteří tvrdí, že Sofia je dokonce půvabnější než vévodkyně z Cambridge Catherine (42). O novomanželích se navíc už nyní hovoří jako o nejkrásnějším královském páru světa.

Švédská média však s přijetím princovy lásky měla dlouho problém, a to kvůli její divočejší minulosti. Kromě toho, že byla fotomodelkou plavek a spodního prádla, dokonce pózovala i pro pánský časopis a účastnila se reality show.

Sofia posléze zahájila své aktivity v charitativní činnosti a po oficiálním oznámení vztahu s Karlem Filipem se začala účastnit i společenských akcí královské rodiny. Novopečenou vévodkyni z Värmlandu už ale Švédové dávno vzali na milost a možná jsou i pyšní, že mají tak oku lahodící princeznu...

Která vévodkyně se vám líbí víc?
Catherine, tu nikdo nepřekoná
77,1 %
Sofia se mi líbí o něco víc
22,9 %
Celkem hlasovalo 76712 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám