Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není snad týdne, kdy by do Ulice nenastoupila nová postava. Za celou historii seriálu jich dějem prošlo tolik, že byste je všechny dali do kupy jen stěží. Nově příchozího si ale zapamatujete. Nejen kvůli jeho vzezření. V Ulici si zahraje Ben Cristovao (36).

Ben už má s podobným seriálem zkušenost, v Ordinaci si zahrál Maxe, syna Jana Čenského. V Ulici ovšem bude sám za sebe.

V seriálové škole, která se právě potýká s případem šikany, vystoupí s projektem Seznam se bezpečně!, jenž si klade za cíl „upozornit na nebezpečí skrytá za nejrůznějšími identitami na internetu a naučit děti řešit situace, do kterých se mohou dostat“.

„Společně s Martinem Kožíškem, autorem projektu, pomůžou vyřešit případ šikany mezi Rozinou a Lucií. Na co si dávat na internetu pozor? Čeho se vyvarovat? Jejich zkušenosti a autentické příběhy žáky ve třídě Franty Hrubého rozhodně překvapí,“ dozvěděli jsme se smysl Benovy účasti v seriálu.

S projektem Seznam se bezpečně! Cristovao dlouhodobě spolupracuje. Letošní rok je už třetí sezónou, kdy Ben objíždí školy a pomáhá zvyšovat povědomí o tom, jak řešit situace spojené nejen s kyberšikanou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám